Foredrag og kommunikation

Faglig konsulent Bo Hansen, 3 F skriver – citat:

Selv tak for en rigtig god dag. Der er ingen tvivl om vores tillidsvalgte havde en rigtig god dag. Der er kommet tilbagemeldinger fra vores tillidsvalgte. De kan helt sikkert kunne bruge det i hverdagen. Formidlingen af deres budskab har fået en ”værktøjskasse” Her kan de efter behov bruge, hvad situationen kræves.
Der er ingen tvivl om der kommer flere tilbagemeldinger som tiden går. Det er først når de står i det, at de opdager hvad de har lært.

Succesen er i hus Bent. Vi/arbejdsgruppen og forsamlingen har en klar fornemmelse af, at de fik hvad de krævede.

Oplægget, formidlingen og budskabet var  sammensat, så spørgsmål og debat kunne ”tilføres” og være et element til forståelse, for den enkelte. Ligeledes giver præsentationen, sammensat med humor, en ejerskabsfornemmelse. Det skal du blive ved med Bent. Og lige præcis ejerskab og medbestemmelse samt indflydelse på dagen, er hvad vores aktive tilidsvalgte skal bydes. Som du ved er diktering ikke visdom, men djævelskab.

Jeg kunne sikkert skrive meget mere, men håber det giver dig en fornemmelse af dagen.
Skulle der være noget yderligere, kunne det være en mere direkte provokation til den enkelte. Vores tillidsvalgte kan tåle at blive trængt op.

Vi vil gerne bruge din ekspertise senere, hvis vi igen skal have lign emne på dagsorden.
Jeg sender din mail til Leif og Bente også. Så har de også mulighed for deres input.

NB. Hvorledes med betaling ?
Fortsat god dag til dig og din familie..
Med venlig hilsen
Bo Hansen
Faglig Konsulent
3F Søhøjlandet
Tlf. 70 300 942
mobil: 5051 2862

Lukket for kommentarer.