Et billede fortæller mere end de mange ord….

unnamed

Michelle Obama looks away as (L-R) British Prime Minister David Cameron, Danish Prime Minister Helle Thorning-Schmidt and US President Barack Obama take a selfie Photo: ROBERTO SCHMIDT/AFP

Et billede fortæller mere end mange ord….


Det lykkedes den danske statminister at skabe stor branding og omtale i de internationale medier og på mange internationale kommunikationsplatforme ved Nelson Mandelas mindeceremoni i Sydafrika.

Og det kan godt være, som dagbladet Politiken skrev dagen efter besøget:

Hele verden griner af Thorning og Obamas selfie

Hvis Helle Thorning-Schmidt har gået med en drøm i maven om at blive kendt over hele verden, så må man sige, at hun er kommet lidt tættere på i dag.

Under dagens mindeceremoni for Nelson Mandela i Johannesburg besluttede hun sig nemlig for sammen med Barack Obama og David Cameron at tage et selvportræt med mobilen – en såkaldt selfie. Og den situation har nu skabt opsigt over hele verden.

Citat slut.

Det er også korrekt, at billedredaktørerne på de internationale medier ikke kendte damen – vort lands statsminister – og derfor havde vanskeligt at anvende billedet fra højtideligheden – men da det lykkedes efter nogle timer at identificere Helle fra det lille land DK, røg motivet på mange mediers forsider.

Flot branding.
Og respekt uanset hensigten fra vor kvindelige statsminister.

bent tilsted

Lukket for kommentarer.