Intercoiffure Paris/Danmark

Kære Bent.

Tak for din info,er du klar over hvis du/jeg en dag efter opfordring fra Intercoiffure Paris/Danmark, bliver bedt om at sende fotos til vores kolleger i flotte blade til hele verden,det sker et par gange om året, jeg tror Bent,dine fotos og mine klipninger på den model Tina med det mørke hår i den design det smarte tøj fra den tid blev antaget,pga. de flotte fotos og moden der netop nu er BOB(page).Så derfor bevar alt fra KIIS BUUR til mig,husk også alle de mesterskaber, når du vandt på Dagbladets annonce kampagne dejlige fotos,også Info bladene,,min optagelse i Intercoiffure for ca. 26 år siden,m.m.Jeg kunne fortsætte Bent,så hvad gør jeg nu ? Vi er i Staby den 15/11 igen.Skal nogen hente det for mig?
Og hvordan får jeg bevaret de fotos af Johannes Poulsen,også fra tidligere fotos,og de seneste fra 20002 af også mig.?,også de fra Buur Invest nu senest.?Og jeg glemte helt de fotos af vores børn i 1992,da Johannes blev 50 år.
Vi tænker meget på jer alle,og du og jeg kunne skrive en bog om tiden fra 1985 til for mit vedkommende 1999,,du er jo igang endnu heldigvis.
Kærlig hilsen.
Kirsten Birgit Buur Poulsen.

Lukket for kommentarer.