dybt taknemmelig for at vi lærte dig og huset at kende

Hilsen fra kunde gennem 24 år – indehaver af KN Tagdækning A/S i Humlum ved Struer i tildsvarende år, Kaj Nygaard skriver :

Til:

Bent Tilsted;

Cc:

Kaare Nygaard <kaare@kn-tag.dk>;

Hej og godmorgen Bent , Både Kuno og jeg og familien er pt i
USA så du kan evt aflevere det i firmaet eller ringe til Kaare Nygaard 51517951 så kan i aftale at han henter det ,
Ja Bent livet går ikke altid dom fortjent, Kirsten og jeg føler du har været en stor del af vores succes/held og er dig faktisk her hvor jeg har trukket mig næsten helt ud af kompaniet  dybt taknemmelig for at vi lærte dig og huset at kende så vi må mødes en dag og nyde en kop Senior kaffe evt med skum på En stor hilsen her fra Calarfornien
Sendt fra min iPhone

Lukket for kommentarer.